3M Vérsi 6096

Gas jeung uap filter
Nyegah uap kimiawi Digolakkeun leuwih mibanda
65 C.


-Ngahulag raksa jeung gas klorin
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- tiasa nempatkeun hiji filter kedah nutupan 501.
Nyaring tur nambahkeun 5N11
- konci design ekslusif. Pikeun konci éta pageuh.
Tur éta gampang ngagunakeun
- Dirarancang ka sisi Dina raraga teu ngahalangan nempo
tingali
- husus dirancang pikeun kimia kalayan titik golak ranging.
65 C atanapi luhur

- filter cartridge Beurat nya rada heavier ti model lianna.
The cartridges filter nyaéta buah 2
- cartridges filter nu sadia sareng versi ieu topéng. Mask pipe ganda
3M 6000 topeng na tube cue 3M 7500 wungkul.

dijual kaluar

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

pasangan

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.