3M Vérsi 6003

Gas jeung uap filter
Anti pangleyur uap na gas asam.

- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- tiasa nempatkeun hiji filter kedah nutupan 501.
Nyaring tur nambahkeun 5N11
- konci design ekslusif. Pikeun konci éta pageuh.
Tur éta gampang ngagunakeun
- Dirarancang ka sisi Dina raraga teu ngahalangan nempo
tingali 
- filter cartridge Beurat nya rada heavier ti model lianna.
The cartridges filter nyaéta buah 2
- cartridges filter nu sadia sareng versi ieu topéng. Mask pipe ganda
3M 6000 topeng na tubing gandeng 3M 7500 wungkul.

409.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

pasangan

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!