3M Vérsi 6002

Gas jeung uap filter
perlindungan klorin klorin Gas oksida. asam hidroklorat
asam hidroklorat, asam sulfat, gas walirang, oksida walirang.
Hidrogén sulfida gas hidrogén sulphide (ngan dipake keur kaperluan ngewa wungkul).

- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- tiasa nempatkeun hiji filter kedah nutupan 501.
Nyaring tur nambahkeun 5N11
- konci design ekslusif. Pikeun konci éta pageuh.
Tur éta gampang ngagunakeun
- Dirarancang ka sisi Dina raraga teu ngahalangan nempo
tingali
- filter cartridge Beurat nya rada heavier ti model lianna.
The cartridges filter nyaéta buah 2
- cartridges filter nu sadia sareng versi ieu topéng. Mask pipe ganda
3M 6000Topéng sarta pasangan tube 3M 7500ngan

409.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

pasangan

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!