3M Vérsi 6001

 
Gas jeung uap filter
Megatkeun nyegah uap kayaning cat thinner Lab Schwarzenegger toluene.
Péstisida, minyak, coatings, elém, obyek umum tina karuksakan sagala jinis.
Campuran rupa-rupa publikasi
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- tiasa nempatkeun hiji filter kedah nutupan 501.
Nyaring tur nambahkeun 5N11
- dirancang janten unobtrusive mun teu ngagem kacasoca kaamanan.
jeung alat
- konci design ekslusif. Pikeun konci éta pageuh.
Tur éta gampang ngagunakeun
- Dirarancang ka sisi Dina raraga teu ngahalangan nempo
tingali
- filter cartridge Beurat nya rada heavier ti model lianna.
The cartridges filter nyaéta buah 2
- cartridges filter nu sadia sareng versi ieu topéng. Cue tube topeng 3M 6000
Topéng sarta pasangan tube 3M 7500ngan

409.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

pasangan

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!