3M Vérsi 6100

Topeng satengah TipeFilter pasang (leutik).
- Debu topeng Jeung robah kimiawi
filter pisan gampang ngagunakeun.
- Topeng pipe ganda Airy batan masker
umum
- Robah cartridge filter pas taun saterusna.
aktip
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Australia, Koréa Kidul, Jepang, Amerika, Eropa,
- bahan awét pikeun hirup panjang
- engapan topeng merenah ti model disposable.
- ci ti topeng disposable konvensional.
- Dirarancang husus pikeun Asia.
- dirancang janten unobtrusive mun teu ngagem kacasoca kaamanan.
jeung alat
- konci design ekslusif. Pikeun konci éta pageuh.
Tur éta gampang ngagunakeun
- Dirarancang ka sisi Dina raraga teu ngahalangan nempo.
 

819.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

S

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.