3M Vérsi 5N11

Nyaring lebu jeung logam haseup.
Paké 501 Vérsi panutup ditunda pipe filter bahan kimia.
Unggal generasi geus nyaring (N95 cleaner) Harga per pasangan 100 baht.
(Kapaksa meuli kotak tina potongan pasangan 10 5).

 

- Lightweight
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- Standar P95 ti topeng America urang.
Anti partikel anu duanana minyak jeung non-minyak.
nyaring kuat sarta boga minimum 95%.
Kahirupan-lila husus.
Asalna persén dibandingkeun jeung standar Éropa, moal sabab.
test béda 
- filter ieu dipaké kalawan generasi topeng. Mask pipe ganda
3M 6000 topeng na tubing gandeng 3M 7500.ngan
- sapotong pasangan 10 5.

519.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Box (5 pasang)

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.