3M Vérsi 4565

Spesifikasina
- kaos = polyolefins, polipropilén mangrupakeun perméabilitas uap palastik éta negligible.
Kuat ti poli étiléna. Tahan ka gajih jeung panas.

standar
- CE Éropa
- en Éropa

usability
- kimia-tahan jeung lebu.
- dioptimalkeun pikeun mobilitas Manajemén asbés jeung Operasi
Podomoro, produksi farmasi

ukuran
- Ukuran M Jangkungna 167-176cm cangkéng 92-100cm.

319.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

M

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.