3M Vérsi 4540

Spesifikasina
- kaos = polyolefins, polipropilén mangrupakeun perméabilitas uap palastik éta negligible.
Kuat ti poli étiléna. Tahan ka gajih jeung panas.

standar
- CE Éropa
- en Éropa

usability
- Idéal pikeun aplikasi mana lebu jeung kadarna kimia wungkul.
- panyalindungan ngalawan angin, résistansi lampu, kakuatan cimata. Nyegah penetrasi tina cair
- Nyegah rembesan tina patogén getih.
- antistatic
- Dirarancang husus pikeun kimia jeung minyak.

ukuran
- Ukuran M Jangkungna 167-176cm cangkéng 92-100cm.
- Ukuran L Ukuran 174-181cm cangkéng 100-108cm.
- Ukuran XL Ukuran 179-187cm cangkéng 108-115cm.

209.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.


ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.