3M Vérsi 4515

Spesifikasina
- kaos = polyolefins, polipropilén mangrupakeun perméabilitas uap palastik éta negligible.
Kuat ti poli étiléna. Tahan ka gajih jeung panas.

standar
- CE Éropa
- en Éropa

usability
- debu
- Cocog jeung jati kai, instalasi beresih.
Insulasi, semén, pabrik manufaktur farmasi.

ukuran
- Ukuran M Jangkungna 167-176cm cangkéng 92-100cm.
- Ukuran L Ukuran 174-181cm cangkéng 100-108cm.

139.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.


wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!