3M rojongan sabuk

 

Deui Rojongan Beubeur

- Dijieunna tina poliéster manteng dina tilas sahiji kualitas alus. Breathable sareng nyaman mun teu ngagem.
Ulah ngairitasi kulit
- dukungan deui dijieunna tina résin Plastik kualitas luhur awét.
- The bar clamp kaki obese (Velcro fasteners) bisa dipaké (dipasang na dipiceun).
5,000 leuwih waktos
- Bisa dipaké leuwih baju, atawa ngagem eta jero tanpa ngarareunah.
gampang dicocogkeun Saluyukeun jeung firmness dipikahoyong
- Anjeun tiasa nyaluyukeun panjangna panon, sabab luyu jeung taktak jeung watak teu jeung anggahotana éta.
Tambahkeun tape reflective (tape Reflective) balik téh ditingali dina jarak.
Pikeun kasalametan nalika digawé di rueuk. Duanana beurang
Jeung peuting, kawas gudang, kamar gudang, basements, jsb bisa dikumbah.
Ku immersion di cai atawa soapy cai. Squeeze caina kaluar lawon éta Sarta kakeunaan hawa garing
- Ukuran (S) cangkéng 30-34.
- Ukuran (M) cangkéng 34-38.
- Ukuran (L) cangkéng 38-42.
- Ukuran (XL) cangkéng 42-46.
 

859.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.


ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.