3M Vérsi 3744K

Filter lebu, odors na organics diluted.
lampu kimiawi haseup logam umum sarta debu
haseup knalpot (P2 logam lebu).

- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Australia, Jepang, Korea Selatan
- Lightweight
- P2 ti topeng partikel Éropa.
Diwangun ku prosés mékanis. Jeung panas sarta debu
haseup logam jeung efisiensi filtration lebu anu handap.
94% persen dibandingkeun jeung Amérika Serikat henteu.
Kusabab jinis lebu. efisiensi Filtration
Sarta jumlah leakage kana hawa di luar.
- uap kimiawi kayaning pakasaban uap asam.
Las jsb 
- Paké filter jeung versi panutup 3700.
- sapotong 10

dijual kaluar

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Pac (potongan 10)

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!