Vérsi 3M 340-4004

Earplugs ngurangan bising kabel.

- Lightweight
- Yellow ditingali ramping.
- colokan The dijieunna tina karét sintétik, thermoplastic.
- kalawan palastik tali packing.
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- réduksi Noise nepi ka 25 decibel.
- Box (100 pasang)

3,039.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Box (100 pasang)

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.