Vérsi 3M 340-4002 (sapotong).

clearance produk

Earplugs ngurangan bising sintétik karét, beuheung corded thermoplastic.kalawan Case

- Lightweight
- Yellow ditingali ramping.
- colokan The dijieunna tina karét sintétik, thermoplastic.
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- réduksi Noise nepi ka 25 decibel.

dijual kaluar

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

sababaraha 1

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!