Vérsi 3M 340-4002

Earplugs ngurangan bising jeung cartridges.

- karét sintétik, thermoplastic ngurangan bising.
cartridges logam garis keur dahareun pabrik.
- Lightweight
- Yellow ditingali ramping.
- colokan The dijieunna tina karét sintétik, thermoplastic.
- tali a
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- réduksi Noise nepi ka 25 decibel.
- Mun mawa hal
- Box (50 pasang)

2,779.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Box (50 pasang)

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!