3M Vérsi 3311J-100

uap filter cartridge na pangleyur
Megatkeun nyegah uap sapertos cet thinner, Lac Baker.
Toluene, péstisida, 100 minyak cc.

- ngaliwatan bangsa industri ngarah, kayaning Australia.
Koréa Kidul Jepang
- mirah
- Lightweight
- Pikeun nyegah lebu jeung kimia sakaligus.
- filter cartridge disadiakeun kalawan sékrési ieu. Hiji tube topeng 3M 3000
ngan

249.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

potongan

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.