3M Vérsi 3301J-55

uap filter cartridge na pangleyur
Megatkeun nyegah uap sapertos cet thinner, Lac Baker.
Toluene, péstisida, 55 minyak cc.
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Australia, Jepang, Korea Selatan
- mirah
- Lightweight
- tiasa nempatkeun hiji filter kedah nutupan 774.
Nyaring tur nambahkeun 7711
- filter cartridge disadiakeun kalawan sékrési ieu. Hiji tube topeng 3M 3000
ngan

179.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.


wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.