3M Vérsi 3200

A filter topeng tunggal (sedeng).

Low harga, lebu jeung bahan kimia.
- versi Topeng tunggal pipe 3M 3200 (sedeng).
- mask nyaring 3M cheapest.
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Australia, Jepang, Korea Selatan
- bahan awét pikeun hirup panjang
- Lightweight Vs topeng cocok pipe
- engapan topeng merenah ti model disposable.
- dina nyanghareupan jeung campuran karét lemes.
Roy éta teu raray
- ci ti topeng disposable konvensional.
- Dirarancang husus pikeun Asia.
- dirancang janten unobtrusive mun teu ngagem kacasoca kaamanan.
jeung alat

509.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

M

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!