Vérsi 3M 311-1252

Poli urethane busa pikeun ngurangan bising.

- Lightweight
- kalawan palastik tali packing.
- Yellow gampang ditingali. Silinder, salah tungtung rounded.
- ngaliwatan bangsa industri ngarah.
Kayaning Amerika, Eropa, Jepang
- réduksi Noise nepi ka 33 decibel.
- Double jumlah 200

2,689.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Box (200 cue)

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.