Vérsi 3M 311-1250

Pabedilan urethane busa pikeun ngurangan bising.

- Lightweight
- kabel
- gampang ditingali konéng silinder.
- ngaliwatan bangsa industri ngarah.
Kayaning Amerika, Eropa, Jepang
- réduksi Noise nepi ka 33 decibel.
- Double jumlah 200

2,689.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Box (200 pasang)

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!