Vérsi 3M 310-1001

PVC busa pikeun ngurangan bising

- busa bahan PVC teu nyerep lembab.
- Lightweight
- No Senar
- gampang ditingali konéng silinder.
- ngaliwatan bangsa industri ngarah.
Kayaning Amerika, Eropa, Jepang
- réduksi Noise nepi ka 29 decibel.
- Double jumlah 200

829.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Box (200 pasang)

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.