Vérsi 3M 2925 reflective kutang (jeruk).

 

A kutang t reflectiveSabers jeruk

- Kapas Tangkal Pondok Beureum fluoresensi Oranyeu Panggih 105 g / sqm poliéster 100%.
Dilengkepan strips reflective parunggu 3M No.2925 Silver Reflective Bahan.
A taktak dina dua sisi ku iteuk babak kalawan ukuran Velco pita 2 centimeter hareup.
Sapanjang hem hareup kaluar kalawan kaen poliéster 100% Beureum fluoresensi panggih jeruk.
- Reflective No.2925 Silver Reflective Bahan.
3M logo ieu dicitak dina beungeut hareup produk. Dina raraga ngajamin produk 3 M.
- gaya jaket jeung produk reflective bisa Certified.
- Standar ANSI / ISEA 107-2010 Level 2 (Table 5) ,.
En 471 Kelas 2 (Table 5), ANSI Kelas III Standar.

- Medium (M)
- ageung (L)

    339.00 ฿

    produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.


    ratings

    Dumasar 1 review Nulis Review

    ratings

    Dumasar 1 review Nulis Review

    wilujeung sumping LRMsafety.com

    Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

    Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
    GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!