3M Vérsi 2730

perlindungan UV, anti scratch hardened palapis. Palapis pikeun nyegah fogging
lenses Polycarbonate Cocog jeung aplikasi indoor

- lenses polycarbonate
- Lightweight
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- Anti UV 99.99%
- scratch-tahan teuas palapis.
- palapis pikeun nyegah fogging.
- The sasak irung dijieunna tina lemes, bahan breathable, maké alus lila teu menyakiti.
- adjustable panjangna gelas bodas. Leungeun dijieun tina bahan lemes pikeun ngurangan tekanan.
Ngagem lila teu menyakiti

379.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Polycarbonate lenses / Blue pigura.

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!