3M Vérsi 2097

Lebu jeung uap uap logam éncér lebu asam ogé.
0.3 leutik batan produsén ekslusif Micron urang.
Ion ti serat lebu anu boga jas husus.
Patri, soldering, lebur

- Lightweight
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- cocog sareng filter kimiawi béda.
Ieu kudu digabungkeun jeung panutup 3M 502.
- Standar P100 ti topeng America urang.
Anti partikel anu duanana minyak jeung non-minyak manik.
Dina nyaring gambar ngaliwatan 99.97% na panungtungan.
Nganggo waktos tambahan nyandak kumpulan.
standar Éropa henteu The tés bénten
- uap kimiawi kayaning uap asam.
Las jsb
- filter ieu dipaké kalawan generasi topeng. Mask pipe ganda
3M 6000 topeng na tubing gandeng 3M 7500 wungkul.

dijual kaluar

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

pasangan

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!