3M Vérsi 2078

Filter nyegah lebu jeung logam uap, uap asam diluted lebu Good.
0.3 leutik batan produksi ekslusif Micron urang.
serat electrification lebu ieu extraordinarily hébat. Idéal pikeun grinding
Digosok kai hirupna lila (P95 tempera, halimun minyak).

- Lightweight
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- cocog sareng filter kimiawi béda.
Ieu kudu digabungkeun jeung panutup 3M 502.
- Standar P95 ti topeng America urang.
Anti partikel anu duanana minyak jeung non-minyak.
nyaring kuat sarta boga minimum 95%.
Kahirupan-lila husus.
Datang persén dibandingkeun jeung standar Éropa teu.
The tés bénten
- uap kimiawi kayaning uap asam.
Tina patri, jeung sajabana 
- filter ieu dipaké kalawan generasi topeng. Mask pipe ganda
3M 6000 topeng na tubing gandeng 3M 7500 wungkul.

269.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

pasangan

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!