3M Vérsi 1390235

- Dijieunna tina tali, poli amida pulas.
- bodas, héjo, beureum
- diaméterna mm 2 2 méter dina panjang tahan surges.
Leuwih ti 22 kn
- sapotong logam Dijieun tina baja galvanized. Tahan surges tegangan
Leuwih ti 20 kn
- Dubai kaasup Kara Warner 1 2 sapotong sapotong badag hook sarta nyerep serial surge 1.
- gaya nu exerted dina awak sanggeus hiji ragrag tina jangkungna nepi ka 6 kn.
- bisa meunang nepi ka beurat ti wearer 100 1 kg, dirancang pikeun jalma aktif.
- timbangan ngeunaan 1,650 gram.
- Ngaliwatan sertifikasi jeung Éropa CE en 354 en 355.

2,009.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

2 garis tali

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!