3M Vérsi 1390240

- ผลิตจากเชือกโพลีเอสเตอร์แบบเกลียว สีขาว ลายเขียวแดง เส้นผ่านศูนย์กลางขนาด 6 มิลลิเมตร มีความยาว 2 เมตร ทนทานต่อแรงกระชากมากกว่า 22 กิโลนิวตัน
-Bagian logam Dijieun tina baja galvanized.
- ngandung chip caramel tur alat eta, Dubai Weiner 2 1 tali set.
- beurat Maximum tina wearer nepi ka 100 1 kg per jalma wungkul.
- timbangan ngeunaan 500 g
- Certified ka Éropa Standar CE en 355.

 

1,609.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

modél 1390240

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.