3M Vérsi 1390033

Gambar belts 
- serat Konéng sarta bulao milimeter 44 kandel, dijieun ti poliéster
- sapotong logam Dijieunna tina waja, anu immobilize séng nu. kakuatan
- ngandung hiji D-ring 3 nyaéta D-ring on deui, hareup jeung sisi.
-A Nyieun sabuk Pikeun digawé pikeun ngalakukeun Leungeun operasi bébas (Gawé Positioning).
-tali dada adjustable cocog 5 wewengkon éta. Suku jeung watak teu jeung anggahotana éta
- beurat Maximum tina wearer nepi ka 100 kg, kostum.
Sarta dina karya lianna.
- ukuran tina hiji 1,000 gram beurat.
- Certified ka Éropa Standar CE en 361.

1,952.00 ฿ 2,169.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

full-panjang

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!