3M Vérsi 1390024

Gambar belts
- serat Konéng sarta bulao milimeter 44 kandel, dijieun ti poliéster
- sapotong logam Dijieunna tina waja, anu immobilize séng nu. kakuatan
- ngandung hiji 2 titik D-ring, D-ring D-ring dina deui hareup.
- Pas thru leg na dada Straps nu gampang asup taman. Sarta tailored pikeun awak
- adjustable fit sabudeureun 5 titik abah. Suku jeung watak teu jeung anggahotana éta
- beurat Maximum tina wearer nepi ka 100 kg, kostum.
Sarta dina karya lianna.
- ukuran tina hiji 1,000 gram beurat.
- Certified ka Éropa Standar CE en 361.

1,349.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

5 awak konci

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!