Vérsi 3M 1292 PVC

busa Thermoplastic pikeun ngurangan bising.

- Lightweight
- a garis tali nyaéta PVC.
- a kotak transparan
- Blue gampang ditingali.
- ngaliwatan bangsa industri ngarah.
Kayaning Amerika, Eropa, Jepang
- réduksi Noise nepi ka 25 decibel.
- Double jumlah 100

3,649.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Box (100 pasang)

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!