3M Vérsi 11524

UV palapis pelindung pikeun nyegah fogging. perlindungan scratch
lenses konéng Cocog jeung indoor

- Lightweight
- mirah
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- Anti UV 99.99%
- scratch-tahan
- blemishes
- suku adjustable - istilah pondok. Jeung gelar ka tighten

219.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Lensa konéng / pigura bulao

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.