3M Vérsi 11386

UV palapis pelindung pikeun nyegah fogging.
lenses abu, sadia dina aplikasi indoor na outdoor.

- Lightweight, stylish
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
AS, Eropa, Kanada
- Anti UV 99.99%
- scratch-tahan
- nyegah fogging

119.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Lensa abu / pigura abu

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.