3M Vérsi 11381

perlindungan UV, palapis anti lebu pikeun nyegah fogging. perlindungan scratch
lenses Hideung anu cocog pikeun aplikasi indoor na outdoor.

- Hideung lénsa
- Lightweight
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- Anti UV 99.99%
- scratch-tahan
- blemishes
- suku adjustable - istilah pondok. Jeung gelar ka tighten

199.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Hideung / pigura abu

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!