3M Vérsi 1100

Polyurethane busa pikeun ngurangan bising.

- Lightweight
- No Senar
- jeruk ditingali silinder.
- ngaliwatan bangsa industri ngarah.
Kayaning Amerika, Eropa, Jepang
- réduksi Noise nepi ka 29 decibel.
- Double jumlah 200

979.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

Box (200 pasang)

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.