Vérsi 3M 10434 (V34)

gelas kaamanan mibanda lenses jelas pikeun aplikasi indoor.

- panyalindungan UV, anti kabut panyalindungan.

- Lightweight
- mirah
- Ngaliwatan standar bangsa industri anjog misalna.
Amerika, Eropa, Jepang
- Anti UV 99.99%
- scratch-tahan
- blemishes

79.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.


wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.