3M Vérsi 1390370

-Tali dijieunna tina poli amida screw diaméterna bodas, héjo, beureum.
12 2 milimeter panjangna, ukuranana M. tahan surges leuwih 22 kn.
-Bagian logam Dijieun tina baja galvanized. Tahan surges tegangan
Leuwih ti 20 kn
- Dubai kaasup Kara Warner 1 1 sapotong badag sapotong hook sarta nyerep surge anu.
-gaya nu exerted dina awak sanggeus hiji ragrag tina jangkungna nepi ka 6 kn.
-beurat bisa dipaké nepi ka 100 1 kg per jalma wungkul.
- timbangan ngeunaan 1,000 g
- Ngaliwatan sertifikasi jeung Éropa CE en 354 en 355.

1,389.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

1 garis tali

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.