3M Modél H-700P

A pamutahiran helm

- a palastik cap = HDPE nyaeta probability density tinggi tambahan durability.
- Headband dijieunna tina PVC = scalable mm 500 600 mun mm..
- bracket cangkang = plastik poliétiléna nyaeta probability density tinggi.
- kesang nu = PVC.
- The timbalan kapala nilon teh = 25 mm X 1 mm..
- sekundér = titik 4
- adjustable Gulung konci =.
standar
ANSI Z89.1-2009

usability
- Dampak tina bola baja tina jangkungna 5 1 kilo méter.
- tahan tina spike 35 3 kilo derajat heavier tina jangkungna 1 méter kabocoran.
- tahan ka komprési kg 90 10 kadua runtuhna hat jaman kirang ti 15 mm.
- Resistors ma di 20 20,000 50 nu volt urang Brad Hirsch.

349.00 ฿

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.


wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!