model NOVAX 500 volt maké sarung jeung 1,000 volt.

Spesifikasina

- วัสดุ = ทำจากหนังแพะnicely
- ขนาด = 12 นิ้ว

usability

- สามารถAktif di pencegahan tegangan tinggi.
-Maké sarung karétperlindungan tegangan tinggi deui
-ใช้กับถุงมือป้องกันไฟฟ้า Novax รุ่น 500 Volt และ 1,000 Volt

dijual kaluar

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

10 inci lila (pikeun Kelas 0 jeung Kelas 00).

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!