model NOVAX 2,500 volt maké sarung jeung 5,000 volt.

Sarung butut leuwih insulating bahan dijieun tina panjangna ramo 10 ogé.
Paké sarung pikeun nyegah generasi kakuatan Novax 2,500 volt jeung 5,000 volt.

Idéal pikeun panangtayungan tegangan tinggi.
Maké sarung karétperlindungan tegangan tinggi deui

dijual kaluar

produk ngagantian dina poé 14 na teu acan dipaké atawa bungkusan domba. Mangga wartosan kami samemeh ngirim wae peuting.

10 inci lila (pikeun Kelas 0 jeung Kelas 00).

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

ratings

Dumasar 1 review Nulis Review

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.