Sarat jeung Kaayaan balik deui jeung ngagantian

mulih

Anjeun tiasa balik atawa produk bursa dina 14 poé lamun produk teu dilabélan domba. Tur ayeuna teh teu dipake. Mun anjeun sanggeus hiji tanggal nu tangtu. parusahaan boga hak pikeun balik deui atawa barang bursa ka konsumén.

1. Produk kudu anyar Tur ayeuna teh teu dipake. produk kasebut dibungkus dina kertas atawa bungkus plastik. Kedah moal dihapus jeung item cimata kudu pakét aslina.

2. Toko cadangan hak ngarobah atawa balik sababaraha lalaki biasa teu ilahar dibagikeun, kayaning hampang, sapatu, topeng, earplugs, jsb Urang niatna mungkir yén hal éta teu robah nanaon.

Kategori produk nyaéta kieu.
- barang dibeuli via Voucher.
- Promosi Husus promosi produk
- barang nu patali Kaséhatan nu dibagikeun bisa ngabalukarkeun panyakit.

3. Konsumén bakal ngaganti produk. Kuring baris ménta bukti resi. Mangga mawa resi anjeun babarengan jeung produk.

4. Mangga ulah ngirim barang bisa disilihtukeurkeun atawa balik ka pabrik atawa parusahaan, éta moal nyandak tanggungjawab nanaon. Lamun ngirim produk deui ka anjeun.

5. Refunds atawa produk ngagantian teh bakal diserenkeun ka toko dina 7 poé sanggeus datang ka kontak. Upami teu kitu, anjeun moal ménta refunds atawa produk ngagantian pikeun nasabah, naha hal nanaon.

 

Ngabalikeun duit atawa ngagantian

Lamun kriteria warung diverifikasi. Urang wartosan iyeu maneh ku email, telepon nu geus disatujuan. Mun barang teu minuhan Urang baris geura-giru ngalaporkeun deui ogé.

1. Toko bakal jadi refunded ka nasabah. Mun customer hiji bayaran tunai Urang baris mindahkeun duit balik. nasabah bayaran ku kartu kiridit. Bakal ngabalikeun duit otomatis dina 14 poé via kartu kiridit customer urang.

2. Mun konsumén meunang duit maranéhanana balik engké atawa meunang ngabalikeun duit a.
Mun nasabah teu narima ngabalikeun duit a. Mangga parios kasaimbangan dina bank tina klien nu. Jeung parusahaan kartu kiridit keur mastikeun sateuacan. kiridit normal bakal nyandak waktos pikeun ngapdet kasaimbangan ka bulan hareup. Lamun mikir anjeun turun atanapi nyandak panjang teuing. Mangga wartosan Email sales@lrmsafety.com.

obral
produk bakal ngarobah eta deui. Bakal harga biasa wungkul. toko cadangan hak ngaganti produk atawa ngabalikeun duit jual beuli lamun nasabah hiji.

séntral

Urang bakal ngarobah barang Mun item eta pabrik ruksak produk nu teu matak wasted saméméh ngahontal nasabah. Mun hayang nyieun ngaku keluhan sahiji produk ngagantian. Mangga wartosan sales@lrmsafety.com Atawa ngahubungan wawakil jualan Anjeun

kado
Mun produk Anjeun mangrupakeun produk nu ieu dikirimkeun sakumaha kado hiji. Mun rék ngarobah ukuran robah Produk Urang bakal ngabalikeun duit atawa tukeur barang kana kapal didaptarkeun. Lamun urang geus dikirim junun. ngabejaan email bakal masihan anjeun éta. Urang kudu balik geus.

Mun produk henteu dilabélan salaku produk anu hadir di beuli, urang bakal ngabalikeun duit atawa ngagantian. Hiji bewara ka panarima dina pergantian atawa ngabalikeun duit.

kasumpingan
Mangga balik ka 42 / 11 6 diantawis Pied Bueng Lam Luk Ka, Pathum Thani, Thailand 12150.

Konsumén bakal jawab biaya mulang atawa ngagantian ngaku. Simkuring henteu jawab kiriman nu. Mun rék balik atawa tukeur hiji item. Urang kudu ngurangan muatan pengiriman barang pikeun ngirim atawa leuwih.

Gumantung kana alamat pangiriman. Waktu pangiriman bisa jadi teu stabil gumantung mail teh.

Upami Anjeun gaduh produk anu waragad leuwih ti anjeun kudu 1,000 pengiriman barang baht ku suweng pikeun mastikeun yén indemnity asuransi keur leungitna mail. Mun item nu geus balik sabab henteu di imah atawa milis ka alamat tina pangiriman. Tapi panarima nu teu aya di imah. Produk bisa jadi balik Simkuring teu tanggel waler pikeun expenses di bagean ieu.

==================================================

wilujeung sumping LRMsafety.com

Tulis alamat surelek Pikeun meunang diskon, promosi jeung hal lianna.

Cairan kasalahan: Teu bisa manggihan snippét asset / sca-rusuh-view-template.liquid.