ngeunaan LRMsafety

Konéng Halo Company Limited - LRMsafety

Kompeni, handapeun ngaran dagang "LRMsafety" didirikan dina 2547 taun ngajual bahan konstruksi. Utamana produk baja

Engké di 2552 sataun Kuring geus sadar pentingna kaamanan pikeun pagawé di pausahaan. Bari karya ieu ditéang sarta distributor pakakas kaamanan kualitas luhur ka karyawan di anggaran. Simkuring geus dipercaya ku rébuan pausahaan ngarah saprak 2552 on.